Мистерията около смъртта на Матю Пери се задълбочава. Смъртта му не

...
Мистерията около смъртта на Матю Пери се задълбочава. Смъртта му не
Коментари Харесай

Мистерията около смъртта на Матю Пери се задълбочава

Мистерията към гибелта на Матю Пери се задълбочава. Смъртта му не е породена от свръхдоза фентанил или метамфетамин, демонстрират предварителните проби, съгласно TMZ.

Следователите са казали на източника на медията, че след гибелта на Матю Пери са били извършени и по-задълбочени проби, които са открили, че той няма следи от фентанил или метамфетамин в тялото си.

Междувременно се организират и по-сложни токсикологични проби, с цел да се дефинира дали кръвта на артиста съдържа други субстанции или равнищата на медикаменти, отпускани с рецепта, са били високи. 

Резултатите от тези проби ще бъдат налични едвам след 4-6 месеца и чак тогава съдебните лекари би трябвало да могат да открият съответната причина за смъртта на артиста. Няколко медикаменти с рецепта бяха открити в дома на към този момент починалата звезда от " Приятели ", всички предписани от лекари за разнообразни положения, с които е бил диагностициран. Разследващите открили, че тези медикаменти са били вярно съхранявани в запечатани контейнери. 

Матю Пери, обичаният артист, който изигра Чандлър Бинг в " Приятели ", умря в събота на 54-годишна възраст. Той бе открит в джакузито на дома в Лос Анджелис. Говорителят на пожарната в Лос Анджелис Брайън Хъмфри сподели пред CNN, че позвъняването до 911 е направено в 16:07 ч. за " незабавно водно избавяне ".

Причината за гибелта на Матю Пери към момента не е известна. В понеделник следователите споделиха, че точната причина за гибелта на Матю Пери не може да бъде открита. Съдебният доктор от Лос Анджелис, който се занимава със случая, удостовери, че ще отнеме най-малко няколко седмици, преди да бъде реализирано дефинитивно публично умозаключение по отношение на повода за гибелта на актьора и тялото на Пери може да бъде предадено на фамилията. 

Предварителните резултати за повода за гибелта на Матю Пери са неубедителни и повода за гибелта към момента не е открита. В този подтекст ще бъдат направени спомагателни проучвания, в това число токсикологичен отчет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР